söndag 12 augusti 2012

Klotter

Vi har varit iväg till fjällen hela familjen vilket gjort att mitt klottrande inte blivit ett om dagen. Vi har både bott i stuga och vandrat med tält på fjället. Och trots att ett block och en penna inte tar så stor plats så blir det ett antal gram extra som prioriterades bort till fördel för Mästerdetektiven Blomkvist. Här är i alla fall de bilder som jag fått till under veckan.

Dag 8 gick vi upp till Städjans topp, så dagens klotter fick bli Städjan.Dag 9 var en regnig dag. Pappan och Stora E var iväg och fiskade medan Lilla E och jag hade stugmys. Lite fisk till mat blev det den dagen :)Dag 10 och 11 tältade vi på fjället, men dag 12 var vi tillbaka i stugan. Många renar såg vi. Mer om det en annan gång. Dag 12:s bild har i alla fall rentema.Dag 13 hade vi slappardag i stugan på förmiddagen. Men på eftermiddan/kvällen åkte vi iväg till en sjö för att fiska lite. Åtminstone de andra tre. Jag eldade, lagade mat på elden och klottrade.I morgon börjar jag jobba efter en lång ledighet. Känns sådär att gå upp tidigt just nu, gillar sovmorgnar. Mer om vår resa kommer säkert under veckan.

3 kommentarer:

Manduzana stickar sa...

Jag önskar att jag också kunde klottra sådär. Galet snyggt!

drakmakerska sa...

Jättesnyggt!!! Förresten säger väl utmaningen inget egentligen om att de där 50 dagarna absolut måste vara 50 dagar i följd... eller??? ;)

metamorphosis sa...

Så spännande att följa ditt klottrande!

Roligt det där med en bild om dagen projekt, för på ett sätt blir det ju en form av dagbok, även om innehållet bara är helt klart för dig som tecknar och inte för oss som betraktare.