torsdag 4 april 2013

Ledighet

Det här med att vara ledig skapar vissa vanor... som t.ex. att starta varje morgon med långfrukost där te och stickning avslutar. Från början var det tänkt att Lilla e:s Owl och min Opsa skulle bli färdiga. Men man är väl inte sämre än att man kan ändra sej. För just nu är det den här randiga sjalen som prioriteras:
Stickad i Malabirgo Lace och färgerna Ravelry Red och Fuchsia. Nu håller jag på med en avslutning i Lettuce. Det blir Chart B från Haruni (har en Haruni som avstannat precis när Chart B ska börja). Härliga vårfärger!

Sedan har det blivit en hel del målande i målarboken eftersom barnen gillar när vi målar tillsammans.Solen skiner så en daglig promenad blir det naturligtvis också. Men det där med trädgården har jag skippat just nu. Allt är så fruset fortfarande.

4 kommentarer:

Otaliga projekt sa...

Sjalen ser kanonfin ut. Jag gillar verkligen när man har en avvikande färg på spetsstickningen. Däremot har jag inte kommit dithän själv än....

metamorphosis sa...

Det där låter ju som alldeles väldigt trevliga vanor tycker jag!

Spännande att se hur sjalen tar sig ut - och nu har jag också skaffat sån acrylgrund! Återstår bara att fixa en bok och grunda några sidor... ;)

Maria - JAG BLOMMAR sa...

Mycket vacker sjal! Låter skönt med långfrukostar och stickning. Just det där med långfrukostar är jag så gruvligt dålig på, jag hoppar alltid upp och gör något annat. Övar mig ibland på att sitta kvar.

Manduzana stickar sa...

Vilka fina färger du har på sjalen!