måndag 30 september 2013

Bokmässan

I lördags besökte jag bokmässan. Mycket folk och många intryck blev det. Lite kändisspaning ägnade jag mej också åt. En av kändisarna jag träffade var Kamilla, arga stickaren som signerade sin och Claras (Clara stickar) bok. Den boken hamnade i en av mina påsar tillsammans med de här:Har tittat på boken om Yllebroderier flera gånger så nu när jag kunde köpa den i paket tillsammans med den nya Virka-boken i Hemslöjdens monter fick den följa med hem. I och med köpet av Kamilla och Claras bok så står vantar i flerfärgsstickning på min att-göra-lista.

Jag köpte två skönlitterära böcker också. Emelie Schepps bok diskuterade vi på vägen ner eftersom hon skriver om Norrköping. Så när hon stod där och signerade boken så köpte jag den. Det är alltid kul att läsa när man känner igen miljön i böckerna. Det blev även en ungdomsbok. Har svårt att motstå tygkassar, så när man får en snygg tygkasse med boken plus att författaren signerar så slog jag till.Nu är höstens läsning räddad! Lägg till att jag så småningom (den 25 oktober) ska till Syfelstivalen där jag planerar höstens garninköp. Med tanke på att jag knappt stickat av mina semesterinköp så kanske jag ska begränsa mej.

1 kommentar:

Otaliga projekt sa...

Vantar för alla årstider är jag jättenyfiken på, hoppas att min medbloggare köper den, jag beställde precis en annan stickbok av en jultidningssäljande brorson....