söndag 5 januari 2014

Stickning 2013

Tänkte att jag precis som så många andra skulle summera stickåret 2013.

Årets bästa stickhändelse är lätt att välja. Det var när jag tillsammans med vänner från stickcafét här i Norrköping åkte på Stickläger i Vrigstad. En helg med bara stickning och likasinnade. Och vet ni vad? Jag ska dit i år igen!!!

Så till det jag stickat.


Mest har jag stickat koftor och tröjor. Den som jag använt mest är min gula Uggletröja, så den får stå som favorit. Även Stora E har använt sin väldigt mycket, men jag tror att den fått väligt stor konkurrens från mitt sist avslutade projekt, Bloomsbury. Den tröjan var absolut roligast att sticka av de jag gjort. Bra och roligt mönster. Den sticker även ut i färg då alla andra tröjor/koftor blivit blå, gröna eller gula.Tre sjalar har jag stickat, men inser att jag inte blockat och fotat den tredje. De här två är i alla fall favoriter, den cerise-rödrandiga Harunivarianten och Opsa i grön Malabrigo sock.
Sedan har det blivit några strumpor också. Två par till Lilla E och ett par röda som blev för stora för mej och två par vantar eftersom båda Stora & Lilla E behövde nya.Ett gäng disktrasor har det också blivit. Perfekt för mina gamla bomullsgarnsrester!

Det var 2013 det. Vad 2014 bjuder på vet jag inte riktigt än. Visst, jag har ju några projekt på gång, så några färdiga stickningar kommer det förhoppningsvis att bli :)

4 kommentarer:

Otaliga projekt sa...

Sticklägret i Vrigstad ÄR verkligen underbart. Jag ska också åka igen. Det är en sån energiboost.

Otaliga projekt sa...

Glömde ju, jag skulle fråga vad den gula kortärmade koftan är för någon?

Manduzana stickar sa...

Så himla mycket fint du stickat under år 2013!

metamorphosis sa...


Vilken härlig stick-kavalkad du bjudit på under året!

Åh, jag skulle bra gärna vilja åka på stickläger jag med... mmmm... :)