onsdag 18 april 2018

2018 års årsmöte med BRAK

Jag är med i en akademi, broderiakademin (BRAK) och nu har det varit årsmöteshelg. Denna gång var det Västerås som håll i värdskapet. Som vanligt var det väldigt roligt att träffa vänner från olika håll i landet och inspirerande föredrag.Under lördagens lunch passade jag och vännen M på att besöka en vernissage. Riktigt inspirerande.

På lördagskvällen avslöjas vem som vunnit guldnålen, den tävling alla medlemmar får skicka in bidrag till och som visas under årsmötet där deltagarna får rösta på sin favorit. Guldnålen gick till Britta Molin och silvernålen gick till Eva Kitoks. Jag har av någon anledning inte fotat något av bidragen men däremot nåldynan med guldnålen som förra årets vinnare broderat.Årsmötet hölls på stadshotellet som är en jugendbyggnad med många detaljer. Bara det väldigt inspirerande.
Så nu är jag påfylld och full med idéer som kanske aldrig blir verklighet, och det spelar inte så stor roll, det är påfyllnaden genom möten och intressanta diskussioner som är det viktiga.

Inga kommentarer: