fredag 1 november 2019

Friday Night Over Night 10/12

Oktober och det kändes verkligen som höst ute. Lite disigt och regn i luften men sprakande färger på träden. Hela sovauteflocken var med ut denna gång. Valet av vindskydd föll på det vid Namnsgölen i Rödgölens naturreservat. Jag har varit där flera gånger med min Friluftsfrämjargrupp (numera tvm), men aldrig sovit där. Det ser väldigt mysigt ut med elden och lampan som lyser upp inne i vindskyddet.



Som kvällsmat lagade vi en krämig risotto som vi åt tillsammans med två sorters salami och extra riven västerbottenost. Till efterrätt stekte vi tortillabröd fyllda med philadelphiaost, banan och choklad. Det fanns även smält smör och kanelsocker till dem, men jag valde bort det. Risotton blev riktigt god och efterrätten var inte fy skam den heller.






För tredje gången hade vi en regnig natt, men i vindskyddet var det torrt och varmt. Den vanliga morgonrutinen av att fixa frukost och packa ihop sker utan stress. Frukosten bestod av gröt och äggröra samt kaffe såklart!




Nu väntar november månads övernattning som för mej blir nr 11/12. Vindskydd och datum är bestämt, kvar att planera är maten.

Inga kommentarer: