lördag 9 januari 2021

Stickåret 2020

 I början av varje år gör jag någon slags stickplan för det kommande året. Så även 2020. Det blev ingen #makenine men väl en lista på projekt jag ville göra. Ingen tvingande lista, och vissa projekt har varit med i flera år... 

Så hur gick det med projekten på listan? Helt okej tycker jag. Jag prickade av fem av nio projekt som fanns på listan.1. Första projektet att bli färdigt var Arboreal som jag köpte garn till när jag och vännen K var i Köpenhamn november 2019.  Påbörjad 1 november 2019 och färdig 16 januari 2020.
2. I Köpenhamn köptes även garnet till Treysta som var projekt två att bli färdigt. Påbörjad 24 januari och färdig 30 mars.
3. Sedan var det två projekt som blev färdiga i September, Eri till Lilla e som påbörjades 1 maj och avslutades 5 september. Eri är stickad i garn köpt hos Magasin duett. En blandning i ull och bomull i den mycket fina färgen ”ladybug”.
4. och den väldigt randiga tröjan i rester av Magasin duetts supersoft. Både egna rester och rester som jag fått. Stickad i dubbelt garn och en sådan där bra vardagströjanatt bara dra på sig när det är lite kyligt ute. Det var skönt att äntligen avsluta den då den påbörjades 1 mars 2018 och nu blev färdig 9 september 2020.
5. Sista färdiga projektet som fanns på listan var julhönsestrikktröjan som maskades av dagen före julafton. Jag började samma dag som "den väldigt randiga tröjan" blev färdig i förhoppning att bli klar till december. Det lyckades inte riktigt, men den blev klar före jul och användes flitigt under julledigheten. Den är stickad i Visjögarn, så den är rejält varm, kanske lite väl varm för inomhusbruk.

Förutom de här projekten som fanns på min lista har det blivit några halvvantar, sockor och en Oslohue. Så stickåret 2020 var ett riktigt bra stickår.


1 kommentar:

REMY.CREDIT sa...


BEHÖVER DU ETT DRIVT LÅN EMAILL OSS NU FÖR DIN FASTLÅN
(remy.credit111@gmail.com) whatsapp: +46769618757
behöver du ett lån ??, Vad är dina finansiella behov? Vi ger ut lån från minst 1000kr till högst 100.000.000,00kr med behaglig varaktighet som sträcker sig från 1 till 50 år till en mycket reducerad ränta på 2%. Behöver du ett affärslån? Behöver du ett personligt lån? Vill du köpa en bil? Vill du refinansiera? Behöver du ett inteckningslån? Behöver du ett enormt kapital för att starta ditt affärsförslag eller utbyggnad? Har du tappat hoppet och tror att det inte finns någon väg ut och dina ekonomiska bördor fortfarande kvarstår? Tveka inte att kontakta oss för eventuellt affärssamarbete Kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com whatsapp: +46769618757 Vi har ett lån till dig