måndag 19 juli 2010

Arvikafestivalen

Arvikafestivalen 2010 = härlig stämning, en hel del bra musik, obefintlig logistik, för få bajamajor, lera och mycket mer.

Har sett en hel del spelningar. Charmen med festival är ju att man kan gå runt och se lite av varje. Och lät det inte helt kass så var det minst tre låtar som gällde. Så här kommer min lista på sådant som jag sett minst tre låtar med. (Tror inte jag glömt något eller skrivit dit något som vi bara diskuterade.)

Torsdag: Timo Räisänen, Johnossi, Juliett Lewis, Ingenting, Four Tet, Regina Spektor, Robyn, Kent

Fredag: Amorphis, Steso Songs, Hästpojken, Takida, Name the Pet, VNV Nation,
Familjen, In Flames

Lördag: Alice in Videoland, Combichrist, Donkeyboy, Love is All, Den svenska Björnstammen, Nietzer Ebb, Volbeat, Teddybears, Babyshambles

När vi väl kom till festivalområdet så hade Timo nästan spelat färdigt.

Spelschemat är viktigt på festival.

Korsord är bra att ha när man inte planerat att se något och inte orkar gå och kolla in något okänt.


Dyrt festivalvin i liten plastmugg.


Festival-leriga skor

Vårt gigantiska sopberg på campingen.


Andra campares sopor.


Husvagnscamping på leråker.

Behöver jag berätta att det var många husvagnar som inte kom loss? För vem vågar köra in bilen i den där leran och chansa på att man tar sej ut utan att fastna med BÅDE bil och husvagn? Vår lösning blev när grannhusvagnen visade sej ha en Nissan King Cab som dragbil. Funkar mycket bättre än Golfcombi.

2 kommentarer:

heart-anna sa...

Låter som ni haft en trevlig festival trots lera. Såg inte lika kul ut. Alltid bra med vänliga människor som hjälper till. Kul att du tiiat in hos mig. Lite pyssel i början men kul oxå att göra layout. Men som du skrev så blir nog inläggen färre efter ett tag. Man blir lite "carried away" i början. Kram

Iréne JB sa...

Nu låg det nog lite muta bakom hjälpandet. Och det som var värst är nog inte leran i sej, utan bristen på organisation. Mycket vandrande fram och tillbaka och många samtal innan det händer något.