onsdag 27 juni 2012

Ny stickning

måste vara en av de vanligaste rubrikerna på stickbloggar. Igår kväll kom jag på att min lintröja snart är färdig och att barnen och jag ska till Stockholm nästa vecka utan pappan/kära maken. Då måste jag ju ha en stickning med mej till kvällarna. Och en nästan färdig lintröja känns inte som den optimala resestickningen. Så igår la jag upp till en sjal, Cascading Leaves, i turkost Fabel.
Började på en Cascading Leaves förra sommaren efter vårt Stockholmsbesök eftersom jag köpte ett härligt silkegarn. Jag kom aldrig längre än så här till just starten. Vet inte varför, men jag kom liksom aldrig igång. Den lilla biten är numera froggad men garnet finns kvar och det ska fortfarande bli en sjal någon gång.

Förstår inte vad det är för fel egentligen. Kanske lider jag av startitis? För det är ju inte så att det råder brist på wip:s. Men en resa behövde en ny stickning, inte något gammalt ufo :)

För er som vill lära er mer om vad jag pratar om så finns det en bra ordlista för sticknördar här.

2 kommentarer:

Manduzana stickar sa...

Vilka fina löv! Det ska bli roligt att se sjalen när den är färdig!

metamorphosis sa...

Klart att det behövs en ny stickning till resan!

Har kikat på den där sjalen flera ggr men aldrig kommit längre än till tanken så jag ser fram emot en recention av sjalen sen! :)