onsdag 15 december 2010

Ännu en vinterdag

Idag har jag lekt i snön igen. Kunde inte låta bli att hjälpa stora E och hennes kompis att gräva färdigt tunneln de hållit på med. Premiärkröp den också! Vi hade en liknande tunnel på samma plats förra vintern. På sommaren är det plattor här (ja de finns under snön på vintern också) men vi går inte den vägen så ofta så på vintern får det bli snöupplag i stället. Perfekt för tunnelbyggen.


Jag har också fått upp lite ljus i sockertoppsgranen. Inte blev det så värst tjusig upphängning, men det lyser lite i alla fall :)


Hade två ljusslingor där hälften av ljusen inte lyste så dem stoppade jag ner i en gammal damachan som nu står på trappen och lyser vägen.Inne börjar det bli lite mer juligt också. Stora och lilla E tomtade loss i kväll efter julkalendern och resten åker fram på fredag eller söndag skulle jag tro. Årets julgran är också inhandlad. Vi som alltid brukar köpa typ dagen innan då det brukar finnar två kvar att välja mellan. Idag fanns det ju flera stycken... Tycker nog att det är lättare när det är färre att välja mellan.

2 kommentarer:

Linda V sa...

Roligt med snögrottor! Fint med belysningen... vi har fortfarande inte fått upp vårt :-o

Med fingrarna i (j)orden sa...

Härligt vintermys. Minns när jag själv var stor (liten?) nog att göra sådana där tunnlar.
Eva