lördag 22 januari 2011

Mössa

Idag har jag unnat mej lite lyxsticktid. Har nämligen stickat några varv på min 22 leaves shawlette. Vet att det tog tid innan jag kom in i mönstret och nu var det många veckor sedan som jag stickade på den. Och jag hade inte skrivit upp på vilket varv jag slutade :) Efter lite räknande och två omstarter kom jag rätt. Så nu är jag som sagt igång igen. Kul stickning!

Blev klar med den här mössan för ett bra tag sedan. Efter det har den legat. Tycker om garnet (Heavens Hand), färgen (lime) och löven. Men modellen ser inte klok ut på mej. Så nu har jag bestämt mej för att repa upp. Vill ha en mössa i det här garnet. Tycker att färgen är snygg till min skidjacka åsså har jag ju redan vantar i garnet.


Någon som har ett förslag på mössa? Gärna med löv, för jag har helt snöat in på sådana nu :) Eller så blir det Stickfrossas Level 2. Eller så blir det en egen variant med en lövrand. Får klura ett tag och satsa på att bli färdig med sjalen i stället.

4 kommentarer:

Alexandra sa...

Så fin!! Älskar den gröna färgen & mönstret är så vackert!! Har en Level2-mössa på G, borde ta tag i den, stickar på strumpstickor men ska nog flytta över till rundsticka istället. Kommer inte på ngn lövmössa nu, hoppas du hittar ngt som faller dig i smaken =)

metamorphosis sa...

det är klurigt det där med att sticka mössor tycker jag. Så små skillnader/variationer gör så stor skillnad!

Hoppas du hittar en lämplig modell som passar just dig! :-)

Anonym sa...

Skit snygg men du får INTE repa upp den, du får väl sälja den :-)

Carolina

Iréne JB sa...

Jo, repa upp blir det. Annars så kan jag ju inte använda garnet till en ny mössa :)
Och jag håller med, den är snygg, men inte på mej.