söndag 6 maj 2012

Har haft en underbar utedag idag. Började med 4,5 h i skogen ihop med Mullebarnen. Matlagning på stormkök och grillning stod på aktivitetslistan. Tänk att snabbmakaroner och falukorv kan smaka så gott! Vi var även uppe på traktens högsta topp.

Hemma ville jag inte gå in så jag fortsatte det grävandet som jag påbörjade i går kväll. Har en plantering under björken. Igår började jag gräva och lägga stenar längs kanten. Egentligen började det med att jag förra året fick en backsippa som överlevt vintern i kruka. Nu tyckte jag att det var dags för den att komma ner i den riktiga jorden. Ja, och sen så började jag flytta stenar... Sedan tyckte jag att allt gräs och ogräs höll på att växa alldeles för nära mina magnolior. Så dit med spaden och ta bort lite grästovor där också. Dålig bild i motljus, men så blev det nu i kväll. Bigaråträdet blommar för fullt.Fler sådana här utedagar står på önskelistan :)


3 kommentarer:

Sara sa...

Längtar verkligen efter att få sätta spaden i marken här också. Efter förra helgens smygsoliga dagar hade jag planerat att det skulle ske i helgen. Men så blev det en halv decimeter snö och slask över hela gården så planen gick om intet. Men skam den som ger sig, nästa helg blir det sol har jag bestämt!

Maria sa...

Låter skönt med trädgårdsarbete! Nu börjar vår trädgård vakna, så snart få jag fixa där.

Maria sa...

MIna skor kommer från Jobi footright, köpta förra våren.