torsdag 28 februari 2013

Planerar och packar

På lördag åker jag till Vrigstad. Så idag planerar jag vad som ska få följa med. Mitt i allt så skissar jag på ett stickfodral till mina knit-pro som fortfarande bor kvar i plastfodralet de köptes i. Mina stickor har varit gröna av avund sedan de såg Med nål och tråds stickfodral. De kommer kanske inte få ett lika fint fodral, men jag är bra sugen på att brodera på ylle. Min lilla halsbandsväska gav mersmak.

Med till Småland ska i alla fall min sticktillbehörsväska med innehåll följa med. I den finns sax, måttband, knit-pro-tillbehör, några virknålar (eller ganska många virknålar), lite nålar mm
Strumpsticksfodralet ska också med.I garnväg så har jag letat fram några olika projekt. I den blå påsen med ödla bor min randiga sjalstickning. Där bor visst ett grönt nystan som kan tänka sej att bli en Cascading Leaves ihop med några kompisar som bor på annan plats. Eventuellt får Harunin som är ett riktigt UFO och bor långt nere i den röda påsen också följa med. Lite garn till garnlotteriet har jag också letat upp och stoppat i plastpåsar.


En tänkt sockstickning som bor i den blå döskallepåsen ska också med. I den svarta påsen från "Gilla böcker" samsades det en hel del garn. Blått Nepal till Lilla e:s Owls. Malabrigo sock till en Opsa och vanligt raggsocksgarn från Svarta fåret. Det garn som jag trodde fanns där fick jag leta efter, Järbo Mellanraggi att prova Magic Loop med. Om jag nu bara hinner köpa stickor till det.

Ja, jag kommer förhoppningsvis inte att bli sysslolös i helgen. Lite kläder och en necessär ska också med så klart. Och kanske något gott att dricka till kvällen. Men det är inte lika noga som det stickrelaterade :)


5 kommentarer:

Otaliga projekt sa...

Jag tyckte att jag hade plockat fram för mycket, men nu ser jag ju att jag gott kan plocka fram lite till. Härligt!
Tandborsten går väl att trycka ner i ett stickfodral någonstans?
Ses i helgen,
Sarah

Manduzana stickar sa...

Hoppas du får en kanonhelg :)

Iréne JB sa...

Tack ;)

Bim HD sa...

Åh... verkar som om ngn ska på kul saker??? :D
Hm... några sådana påsar vore kul - sockstickepåsar och för andra saker... hm... så, inte avis, nääää... hihihi...
Må så grankott...
Bim HD

metamorphosis sa...

Hoppas du får en riktigt härlig helg! (eller ja, att du haft, blir det väl vid skrivandet stund...)