lördag 24 augusti 2013

Stickning?

Kanske dags för ett inlägg om stickning igen. När vi var iväg till fjällen funderade jag på vad för stickning som skulle följa med. Utmanade mej och tog bara med sockor. Jag är ju inte så väldigt förtjust i att sticka strumpor. Först ut att bli färdiga blev mina solskenssockor. Tror att de blev färdiga redan första kvällen. Det var ju inte så mycket kvar och det var kallt på golvet där vi bodde.



Garn: Rött Fabel från Drops
Stickor: nr 2,5
Mönster: Solskenssockor

Tyvärr passar de inte riktigt mej. De sitter alldeles för löst på benet så de kasar bara ner. Misstänker att det är både lite för många maskor i skaftet för mina ben. Får se om jag hittar någon som kan få dem.

När jag var färdig med dem så la jag genast upp till ett par vanliga raggisar till Lilla E i Mellanraggi. De hann också bli färdiga under resan så då började jag på ett till par, fast till Stora E.



Garn: Mellanraggi
Stickor: 2,5 & 3
Mönster: Det som följde med när jag köpte garnet

Sedan åkte vi hem och då blev den stackars strumpan liggandes. Ja, ja förhoppningsvis är det ett tag kvar till raggsockssäsongen så jag hinner färdigt innan den börjar. Men vi får väl se. Häromkvällen startade jag på en Opsa och sjalar är roligare än strumpor :)


1 kommentar:

frisky frog sa...

De randiga var snygga, men rött var ju supersnygg! =)