lördag 26 april 2014

Äntligen!

Igår kväll startade jag äntligen på min Pergola Cardigan. Jag köpte ju mönstret av Maria  och garn av Petra på sticklägret i Vrigstad. Jag var ju så sugen på att börja med detsamma, men hade lovat mej själv att sticka färdigt min Bloomsbury först. Det var ju bara det att när den var färdig gick luften ur mej.

Och nu har trädgårdssäsongen dragit igång. Plus att jag fått lust att brodera igen och att jag gör små klotter som ni sett. Inte lätt att hinna starta en ny stickning nu när jag är så splittrad mellan flera av mina intressen. Jag har ju dessutom flera pågående stickningar.

Så låt oss ta en titt på några av alla pågående projekt:

Pergola Cardigan stickas i härligt grönt Tussah Silk från Onion. Jag har lagt upp storlek medium och stickar med stickor 3,5 (3,0 i halskanten). Jag provade Marias kofta och på mej kommer den att sitta lite mer figurnära :)Efter att ha varit med i utmaningen 50 bilder på 50 dagar började jag översätta klotter till broderi. Efter ett långt uppehåll har jag nu fått lust att göra färdigt dem. Det här är nummer tre av tänkta fyra stycken.Ett av mina pågående småklotter :) Provar att göra annorlunda former mot vad jag brukar göra.I trädgården blommar backsipporna för fullt och jag småpysslar och rensar ogräs lite varje dag nu när solen värmer. Snart kommer även magnolian slå ut.Skönt att man inte är sysslolös även om det är svårt att prioritera när man vill göra allt :)

Inga kommentarer: