lördag 18 juni 2016

Äntligen färdig, eller?

Enligt Ravelry startade jag med den här tröjan den 10 november 2013, så jag kan nog säga att den befunnit sig i ufo-högen till och från. Vet inte riktigt varför, kanske det är så att jag inte tycker att supersoft är jätteroligt att sticka med.

När jag var på stickläger i Vrigstad tidigare i år så var det den här tröjan jag stickade mest på eftersom jag ville få den färdig. Jag gillar att sticka randigt, men det finns en sak med randigt, det blir många trådar att fästa... Men så tog jag tag i det och nu är alla trådar fästa!
Provning innan tvätt, eftersom jag vet att supersoft förändras och fluffar upp sig vid tvätt ville jag ha bilder på den innan.

Jag gillar verkligen hur lätt tröjan är, precis lagom att ta på sig över ett linne en sommarkväll. Tyvärr så drog ärmarna ihop sig, så nu är ärmarna för korta. (Eller så var de så korta hela tiden.) På bilderna här nedan har jag dragit i ärmarna för att de ska se lagom långa ut.


Så nu finns risken att den blir ett ufo igen innan jag tar tag i att repa upp ärmarna och förlänga dem. Skönt då att tröjan är stickad uppifrån och ned så att det i alla fall är ganska lätt gjort.

Annars stämmer den ganska bra med min skiss.


2 kommentarer:

frisky frog sa...

Snygg! =)

Iréne JB sa...

Tack! Och jag har varit duktig, så ena ärmen är upprepad och nästan färdigstickad igen ��