torsdag 19 januari 2012

Nytt mobilfodral

Idag tappade jag mitt mobilfodral. Det måste blivit kvar utanför bilen när jag svarade och låste upp samtidigt. Så kvällens sysselsättning var räddad :) Nytt mobilfodral.

Letade lite i granlagret och plockade fram dessa garner:


Det gröna är Heavens Hand och de två cerisa är Juvel. Kan säga att det mörka blev det inte många centimeter kvar av när jag var färdig.

Mitt förra mobilfodral var virkat och det trivdes jag bra med, så det nya fick bli ett liknande. Det tar inte så lång tid att virka ett mobilfodral och ibland är det skönt med ett litet snabbt projekt.
När jag ändå hade nålen uppe så passade jag på att fästa trådarna på min senaste sjal. En rätstickad sjal med ökningar vartannat varv på mitten och i sidorna. Garnet är Fame Trend Paljett. Slutade i tid för garnet räckte precis till att maska av med. Har kanske någon meter kvar, men inte så att det hade räckt till mer.Är nöjd med mitt nya mobilfodral. Gillar snodden, inte för att jag hänger den runt halsen speciellt ofta, men den är lätt att få tag i när jag kör ner handen i väskan för att hitta mobilen.

Sjalen vet jag inte riktigt vad jag tycker om än. Gillar de grå skiftningarna och jag kunde ju inte motstå paljetterna när jag såg garnet i affären. Hade nog tänkt att den skulle blivit större. Den är visserligen inte blockad ännu, så lite större kan den säkert bli. Får testa i helgen helt enkelt.

3 kommentarer:

Alexandra sa...

Tycker sjalen ser jätte fin & härlig ut, blocka den & prov igen =)
Mobilfodral är fiffigt att virka, fint =)

frisky frog sa...

Grönt är skönt och vilken fin sjal! Vilken fin blogg du har!
Kul att du vill vara med i min utlottning. =)

Madde sa...

Sjalen är jättefin & jag gillar också paljetterna. Riktigt fint att det glittrar till ibland :)