söndag 5 februari 2012

Stickrapport

De två projekt som jag just nu stickar mest på är tröjan i Visjögarn och Haruni. På tröjan har jag stickat upp mitt första nystan med grått ombré. Jag har inte kommit så långt att jag har delat för kropp och ärmar än, så jag hoppas verkligen att garnet räcker. Ska ju ha en del ränder så småningom.Harunin har jag snart stickat färdigt Chart A. Där känns det däremot som om det inte gått åt speciellt mycket garn. Men varven blir ju längre och längre, så jag ska nog bara vara glad att garnet ser ut att räcka.Bra stickningar båda två som kompletterar varandra. Tröjan är en sån där skön stickning som jag inte behöver tänka när jag stickar. Harunin är lite mer räknande, fast jag nu nästan lärt mej mönstret utantill.

Har förresten fyllt på garnlagret med 2 hg Fabel. Turkost som ska bli en sjal och rött som antagligen hamnar i bl.a. pulsvärmare. Är sugen på att dra igång en sjal till men har lovat mej själv att avsluta Haruni först. Får se om jag håller det löftet :)

1 kommentar:

metamorphosis sa...

Oj vad du stickar! Och fint blir det! :)

Förstår helt din tanke med de kompletterande stickningarna! När det kommer till stickning så känns det nästan som ett måste att ha flera stickningar igång, just för att de kräver olika saker av en och passar för olika tillfällen!