måndag 9 augusti 2010

Nagellack

Jag ska göra en bekännelse. Jag är svag för nagellack. Speciellt för de som ligger i reakorgarna... Kanske det är en av förklaringarna till de kanske lite udda färgerna i min samling. Svart finns sedan några år tillbaka alltid hemma. Idag följde det som står längst till vänster med mej hem. Tyckte att det såg ut som en snygg blå.

Min nagellackssamling.

Väl målat på tånaglarna så blev det inte lika snyggt. Hade tänkt mej lite mer metallicblänk och att den skulle se lite mer blå ut. Nu ser det nästan ut som svart. Inget fel på svart, men vill jag ha svart så målar jag ju med svart.

Naturligtvis har stora E en egen samling. Färgvalen är helt i min smak.

Lilla E har också en egen samling. Lite mer åt det rosa hållet. Jag lånar även av henne.

Förutom de som visas här på bild har vi några gemensamma som alla använder av (eller ingen). Någon mer som har den här läggningen?

5 kommentarer:

heart-anna sa...

Här förekommer bara nagellack på tårna. Mest sommartid. Mamman har ju liksom så korta naglar men T vill ibland ha på sina fingrar. Kommer ihåg ett antal år sen när vi vägrade rött på tårna! Rött var för tanter! Du hade blått och jag grönt! Ser dock att du har övervägande andra färger :)
Här gillas ljusrosa, lila och grönt. Gärna glittrigt till T.
Jag har doch rött ibland men då väldigt mörkrött/vinrött. Men just nu rosa.

Iréne JB sa...

Visste väl det. Att det finns fler. Den blå som du pratar om har jag använt upp för länge sedan, och en eller två till. Men den färgen är svår att hitta. Och även om jag har lätt för att få långa naglar på fingrarna hålls de ganska korta. Långa naglar och klättring går inte ihop. Och jag målar mest tånaglarna också, fingrarna får färg till fest eller festival, om jag hinner.

Linda V sa...

Jag hade en period för typ tio år sedan då jag sparade ut mina naglar och målade och höll på. Min samling är nog större än din... Men sen jag blev "trädgårds" håller jag dem kortklippta och omålade! (Hinner inte bry mig heller). Men just nu är de faktiskt rosa eftersom jag var på bröllop i lördags!

Iréne JB sa...

Det är ju inte mina fingernaglar som får färg speciellt ofta, de hålls korta. Det är tånaglarna som målas mest. Mest på vår och sommar förstås, det är ju då de syns mest. Men målar tånaglarna ganska ofta på vintern också, men då är det inte många som ser dem under strumporna.

Anonym sa...

snygga fossingar o lite porrigt med tåringarna.