fredag 20 augusti 2010

Nytt jobb och lite sydda väskor

I måndags började jag på mitt nya jobb. Vi har fått ut varsin MacBook och naturligtvis måste den ha någonstans att bo. Och eftersom jag tycker om att sy väskor så fick det bli en MacBook-väska.


Till väskan sydde jag ett pennfodral i samma modell som de jag sytt tidigare. Matchande i svart linnetyg och med rosa blixtlås, handtag och foder.


Väskan har ett broderi med min"logga". Jag har använt mej av maskinbroderi tillsammans med små stygn i silver, franska knutar, enstaka kedjestygn och pärlor. Nästan allt jag broderar har pärlor. Har varit pärltokig i väldigt många år nu.

Det nya jobbet kommer att bli bra, men det är mycket nya intryck så här efter första veckan. Så min kofta har hamnat i viloläge just nu. Får se när den blir färdig.


5 kommentarer:

Anonym sa...

Fin väska,snabb jobbar du oxå! Skönt att jobbet verkar bra. Ser oxå att räknaren fungerar!
Ha en skön kväll
Kram
Heart-anna

Iréne JB sa...

Nja kanske inte så snabbt. Broderiet påbörjades i början av sommaren men blev färdigt i veckan så då kunde jag sy väskan. Pennfodralen går fort däremot, ca 25-30 min.

Anonym sa...

barnen tackade för kommentaren om legostaden! Ja husen är jättefina, tycker även jag. Dessvärre har vi bara hittat det stora på legoland, verkar vara en del i 4 hus som man kan köpa fristående.Affären som I har, ett hotell, brandstation mm. De mindre finns på Toys r us, citygross. Lego hemsidan går oxå att skicka efter ifrån . Har gjort det 2 ggr. Fraktas snabbt på ett par dagar men frakten kostar lite. Men kul med speciallego.
Kram
Heart-anna

Eva i Halmstad sa...

Jättefint
Må gott
Eva

metamorphosis sa...

Stiligt! gillade verkligen broderiet!

...och näe, egentligen kan man nog inte ha för många tygkassar, men med tanke på de jag redan har som används för fullt så ska jag nog se till att gallra lite bland de nysydda... ;-)