lördag 19 juni 2010

Ett trädgårdsufo färdigt?

Idag har jag varit ute och grävt lite. Ett av de ofärdiga projekten skulle få nya växter, den rabatt som är det första man ser om man parkerar bilen på uppfarten. Hittills har man mötts av bar jord (bar och bar, ett och annat frösått ogräs har funnits). Nu skulle det bli ändring. Fram med de inköpta och fådda växterna. Tack Karin!

Till vänster som det såg ut när jag började och till höger när jag fått ner allt som jag tänkt mej.

Hmm. Blev det inte lite tomt? Längst fram i bild där det fortfarande är öppen jord har jag tänkt mej någon slags näva, kanske blånäva. Men förutom där, känns det inte lite tomt?
Tur att jag hittade en delad Hosta i kruka som jag inte hade tänk ha där men som jag tycker passar alldeles perfekt.


Här bakom salvian blev det ett alldeles för stort tomrum. Den stackars trädgårdstormhatten som jag grävde fram under klottujan var inte stor. Kanske inte så konstigt när man suttit intryck nästan inne i klottujan. Den måste helt klart få en eller två kompisar.

Efter en vända i trädgården hittar jag en kärleksört som jag grävt upp och ställt i kruka. Den måste ju ner här. Lite höstblommning är ju aldrig fel.


Sådär, nu är jag färdig för idag!

1 kommentar:

maria sa...

Men va duktig du är :) !!! Det är ju jättefint, synd att vi inte kan ha sådär. Knotten och myggen skulle bita ihjäl mig om vi hade sådär mycket buskar och blommor.
Kul att du skaffat en blogg så jag kan få se hur ni har det :)
Kram