torsdag 12 juli 2012

Cascading Leaves

Min Cascading Leaves är färdig! Det är nog en av de snabbaste stickningarna jag gjort. Två veckor från start till mål :) 

Jag gillar löv. Har stickat en mössa med löv förut och nu denna sjal. Mönstret var lätt att komma in i och jag lärde mej det snabbt. Dessutom har jag en ny favoritsjal.Garn: Fabel från Drops, drygt två nystan
Stickor: KnitPro rundsticka nr 4


Det här var en rolig stickning, och nu när mönstret sitter har jag plockat fram svart BabyAlpca Silk för att göra en till. Sticka mönster i svart blir en utmaning, men med det här mönstret tror jag nog att det ska gå bra.

5 kommentarer:

drakmakerska sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
drakmakerska sa...

Riktigt snygg! Förstår att det är en ny favorit! Hällekis verkar trevligt! Har varit uppe i tornet för några år sedan, minns att det var härlig utsikt! Det där med cashing verkar spännande, undrar om vi har några i närheten? (Det var jag som skrev den borttagna kommentaren - stavade fel!)

Metamorphosis sa...

Åh så fin! Förstår att det blev en favorit! Gillar också löv i sjalar men har hitills bara hunnit testa björksjalen som fanns i Ica-kuriren för en massa år sedan, men denna är ju bra mycket finare!

Manduzana stickar sa...

Vad fin den är med alla löv! Jag älskar färgen!

Pysselfarmor sa...

Superfin!
Du har många strängar på din lyra!